Üres bölcsőt ringat...
Hétfő volt, mikor született
Én kivártam volna,
de nem lehetett
Tudod, a számla nagy,
a munka se vár
S jött a hír, hogy
a fiam már jár...

tovább>>>
 
'; ?>
Google PageRank

Asszertív kommunikáció


ASSZERTÍV KOMMUNIKÁCIÓ ÉS SZEMÉLYES HATÉKONYSÁG - 1 napos tréning

"Senki sem tud kisebbrendűségi érzést kelteni benned a beleegyezésed nélkül." Eleanor Roosevelt

KIKNEK AJÁNLJUK?
Azoknak, akik tudatosan szeretnének olyan belső erőt és tartást kifejleszteni magukban, amely lehetővé teszi képességeik aktiválását, az önérvényesítést, önmaguk képviseletét, és ezt - az egyenlőség alapelvét szem előtt tartva - szeretnék érvényesíteni kapcsolataikban. Vezetői pozíciót betöltőknek, ügyfélkapcsolatokkal, értékesítéssel foglalkozó munkatársaknak különösen hasznos lehet, de magánemberként is hasznos útmutatással szolgál kapcsolataink harmonikusabbá tételéhez.

A PROGRAMLEÍRÁS
Mi az asszertív viselkedés?
Egyéb viselkedésformák
Az asszertív viselkedés fogalma, ismertetőjegyei
Az agresszív és a passzív viselkedés jellemzői
Saját viselkedésem értékelése
Verbális és nem verbális kommunikációs jegyek a különböző viselkedésformákban
Az asszertív, passzív, agresszív viselkedés verbális és nem verbális kommunikációs jegyeinek összegyűjtése, felismerésük gyakorlása
A különbözői viselkedésmódok kiváltó okai és következményei
Passzív, agresszív, asszertív viselkedésmódok okai és következményei Mire jó az asszertivitás? Mikor melyik viselkedés hatékony?
Az asszertivitás típusai
Az asszertív közlés elemei
Különböző helyzetekben alkalmazott asszertivitás-típusok (alap, empatikus, konfrontatív, stb.)
Az asszertív közlés megfogalmazása és gyakorlása
Helyzetgyakorlatok
Különböző nehéz szituációk asszertív megoldásának gyakorlása a résztvevők igényeinek, érdeklődésének megfelelő témákban.  

A Sämling bemutatása 
"A Sämling német szó, pontos jelentése magonc, vagyis magról nevelt csemete. Átvitt értelemben a Sämling az átalakulást és a fejlődést jelképezi. Számunkra a Sämling olyan vállalat, amely képzéssel, tanácsadással kívánja elősegíteni a hallgatók fejlődését. Módszertanunk elengedhetetlen eleme az ügyfél vezetőinek, munkatársainak aktív bevonása, hiszen a vállalat vezetői, kulcsmunkatársai nélkül kialakított megoldások hosszú távon nem életképesek. A SÄMLING Kft. 1989-ben magyar-német kft-ként kezdte meg működését Budapesten. Azóta olyan szakmai tömörülést hoztunk létre, ahol az ügyfelek igényeit európai színvonalon tudjuk kielégíteni. A SÄMLING munkatársi csapata már 19 éve dolgozik azon, hogy nemzetközi és hazai képzéseivel, tréningjeivel segítse ügyfeleit. A cég megalakulása óta eltelt években több mint 14.000 szervezet közel 60.000 munkatársa vett részt képzéseinken. Évente több mint 180 különböző programot ajánlunk felső- és középvezetőknek, pénzügyi, számviteli és banki szakembereknek, közigazgatásban dolgozóknak, controllereknek, HR munkatársaknak. " Münnich Iván Soft-skills üzletágvezető

Oldal nyomtatsa
Stressz-teszt
Veszélyben van-e és ha igen, milyen mértékben a veled élő férj, társ,
apa vagy fiú? 

tovább>>>
 
Csatlakozók
Legidősebb csatlakozó tagunk ekkor született:
1928-03-21

Legfiatalabb csatlakozó tagunk ekkor született:
2008-04-19
 Utolsó frissítés:
2012. 02. 18.