Üres bölcsőt ringat...
Hétfő volt, mikor született
Én kivártam volna,
de nem lehetett
Tudod, a számla nagy,
a munka se vár
S jött a hír, hogy
a fiam már jár...

tovább>>>
 
'; ?>
Google PageRank

Adatvédelem


A www.mentsukmegaferfiakat.hu webhelyen található tartalmak jóhiszeműen kerültek feltöltésre; a tartalmakra, azok pontosságára, teljességére a webhely tulajdonosa nem vállal garanciát.
A www.mentsukmegaferfiakat.hu weboldal szerkesztője tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek a mozgalommal. Az általunk végzett adatkezelésre különösen a 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény az irányadó. 

Nem vagyunk felelősek azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre link mutat a www.mentsukmegaferfiakat.hu weblapra, valamint weblapról.
 
Adatok felvétele
A www.mentsukmegaferfiakat.hu weboldalain lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. A mozgalomhoz történő deklarált csatlakozáshoz, illetve hírlevélre történő feliratkozáshoz bizonyos személyes adatokra (pl. név, életkor, lakhely, e-mail cím) szükség van. Hírlevélkérő, csatlakozó vagy egyéb olyan űrlap kitöltése a Mentsük meg a férfiakat! mozgalom weblapjain, amely személyes adatok megadásával jár, az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. A hozzájárulás bármikor visszavonható. A személyes adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. A webhelyre történő regisztrációval a felhasználó egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a webhely témájába illő értesítőket küldhessünk, a hozzájárulás önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történt.

Adatok felhasználása, továbbítása
Minden olyan esetben, amikor a szolgáltatott adatokat az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, a www.mentsukmegaferfiakat.hu weboldal szerkesztője erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor visszavonja.
Az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem továbbítja.

Adatbiztonság
A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása, és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében minden tőle elvárhatót megtesz. A kor követelményeinek megfelelő műszaki és biztonsági megoldásokat alkalmazza.

Arany Ágnes
a www.mentsukmegaferfiakat.hu
weboldal tulajdonosa és szerkesztője
a Mentsük meg a férfiakat! mozgalom szervezője
Oldal nyomtatsa
Stressz-teszt
Veszélyben van-e és ha igen, milyen mértékben a veled élő férj, társ,
apa vagy fiú? 

tovább>>>
 
Csatlakozók
Legidősebb csatlakozó tagunk ekkor született:
1928-03-21

Legfiatalabb csatlakozó tagunk ekkor született:
2008-04-19
 Utolsó frissítés:
2012. 02. 18.